Organisatieverandering voor BAVverzekering.

 

De collectieve verzekering voor beroepsaansprakelijkheid is omgezet naar een nieuwe organisatie. De huidige ontwikkelingen in de markt vragen om bijzondere focus op beroepsaansprakelijkheid. In de nieuwe organisatie van Covermij kunnen wij onze aandacht nog beter bundelen op het gebied van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid samen met actuele cyberrisico's.

 

De verzekeringen, verzekeringsvoorwaarden, verzekeraar blijven hetzelfde. Alleen de organisatie achter BAVverzekering verandert.

 

Voortaan zijn wij gevestigd op Schiedamse Vest 154 3011 BH Rotterdam. Wij hebben onze krachten gebundeld met een advieskantoor dat gespecialiseerd is in beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Verder in kennis

Onze ambitie: ontwikkel de best passende aansprakelijkheidsverzekeringen voor de belastingadviseurs en administratiekantoren in Nederland. Onze inzet: meer dan 15 jaar ervaring in collectieve verzekeringen voor aansprakelijkheid.


In samenwerking met beroepsorganisaties en gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen hebben wij voorwaarden ontwikkeld die tot de ruimste en best passende voorwaarden in Nederland behoren. Op vele onderdelen bieden wij een ruimere dekking dan gebruikelijke verzekeringsvoorwaarden.  Vergelijk zelf of vraag uw tussenpersoon om een objectieve analyse. De verzekeringsvoorwaarden van Cover-Administratiekantoor worden tot de standaard voorwaarden in de markt beschouwd.


Met een efficiënte online aanpak zorgen wij voor vergaande kostenbeperking. Daarom kunnen wij een concurrerende premie bieden. Deel onze ambitie voor de beste verzekering voor aansprakelijkheid voor het beveiligingsbedrijf. Bereken uw premie en vraag een offerte aan.

 

Verder in innovatie

Onze innovatieve aanpak is niet onopgemerkt gebleven. Vooraanstaande partijen in de financiele dienstverlening belonen onze aanpak met prijzen:

- Accenture Innovation Awards voor financial services. Finalist in 2012.

 

Verder met ons

Cover- Administratiekantoor is één van de labels onder de naam Blue Risk Collectieve Verzekeringen. De handelsnaam waaronder Blue Risk nieuwe concepten introduceert voor brancheorganisaties en zakelijke verzekeringen. Collectieve Verzekeringen behoort tot de top in online zakelijke verzekeringen voor beroepsorganisaties.

 

Voor meer informatie bel Blue Risk Collectieve Verzekeringen op telefoon   010 333 1151.

Ervaring telt

 

Blue Risk Collectieve Verzekeringen verzorgt verzekeringen voor een aantal specifieke doelgroepen en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12044836. Onze collega's hebben ieder een eigen specialisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met collectiviteiten voor beroepsorganisaties. Met onze ervaring en expertise stellen wij de beroepsorganisatie in staat om aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan haar leden te bieden, op een open, eerlijke en transparante manier.

 

Aantal portalen online

17,0

 

Aantal beroepsorganisaties

22,0

 

Aantal bezoekers per maand (zzp'ers en ondernemingen, cijfers Q2 2018)

2.360

 

Aantal verzekerden (zzp'ers en ondernemingen, cijfers oktober Q2 2018)

1.874

 

Aantal landen actief

1